Platant arkitekter | Meyers Bageri
17054
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17054,bridge-core-2.5.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Meyers Bageri

År: 2022

Kunde: Meyers

Status: Færdigmeldt

Platant har i samarbejde med Arkitekt Louise Bjerregaard stået for renoveringen af Meyers lokaler på Gl. Kongevej.

Stedet var i mange år en deli, men det er nu blevet til et bageri og spisested. I løbet af dagen skifter menuen fra morgenbrød og kager til en grøntsagsorienteret frokost og aftenmenu. Serveringspunkterne, stoleindretningen og personalets gang ændrer sig hermed. Stedet er designet med dette daglige skift i mente.

Hoveddøren er flyttet til hjørnet af Gl. Kongevej og Hauchsvej for at skabe et bedre flow ind og ud af butikken. Der er etableret en salgsluge på Gl. Kongevej, hvorfra du kan købe en croissant og en kaffe mens du venter på bussen.

Interiøret er bygget om med salgsdisk mod bagvæggen, sprossede glaspartier mod køkkenet og siddeområde her imellem. Vinduerne i de to facader er indrettet med siddemuligheder og væggene er beklædt i egetræ.

 

Entreprenør: Logik & Co.