Platant arkitekter | kongehatten
16953
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16953,bridge-core-2.5.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Kongehatten

År: 2021 –

Kunde: Privat bygherre

Status: Udbudsfase

Rolle: Totalrådgiver

Den klassiske bungalow har været i familiens eje siden den blev bygget i 1938. I dag er bungalowen hjem for familiens tre generationer. De har kontaktet Platant for at få forslag til, hvordan boligen kan renoveres og udvides, så den også i fremtiden kan være et hjem for den voksende familie. Vi har foreslået at udskifte det eksisterende tag med et mansardtag beklædt med skærmtegl. Dette fordobler det eksisterende antal kvadratmeter. Formen på taget og materialerne passer til husets stil og områdets arkitektur. På trods af den store forandring fremstår huset som om det er bygget sådan. Ydermere tilføjes en tilbygning mod haven, som rummer et stort lyst køkken, hvor familien kan samles i tæt forbindelse til haven.
I stueetagen renoveres det eksisterende badeværelse. Det eksisterende køkken omdannes til bryggers og fungerer som gennemgang til det nye køkken. Stuen og soveværelse lægges sammen og giver plads til en trappe op til 1. sal. På 1. sal er tre nye soveværelse og et badeværelse.