Platant arkitekter | hus til familie på 5, renovering af hovedhus
15268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15268,bridge-core-2.5.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Hus til familie på 5

År: 2019
Kunde: Privat
Rolle: Totalrådgiver

Familien med to voksne og tre børn har brug for at udnytte den eksisterende plads bedst muligt.

 

Projektet består af både renovering af hovedhus, og opførsel af et muret skur i haven. Huset er en del af den hvide by opført som arbejderboliger i 1899. Området består af 7 forskellige hustyper, mange af dem er ligesom dette, dobbelthuse i to etager. Særligt kendetegnende for byen er de hvidkalkede facader, de røde teglstens mansardtage og de småsprosserede vinduer.

 

Renovering af hovedhuset inkluderer udbedring af fugtproblem i ydermure, flytning af fjernvarmeanlæg, nyt terrændæk med gulvvarme, nyt køkken, etablering af bad i stueetage samt flytning af vægge på husets førstesal. Det murede skur i haven opføres i samme stil som huset, og indeholder bryggers, og plads til opbevaring samt et mindre lydisoleret musikøvelokale.

 

Platant har stået for projektforslag, myndighedsprojekt og delvist hovedprojekt.